Uppställningsplats vid SAAB ARENA

På området vid Saab Arena med endast några minuters gångväg från spelområdet och med gångavstånd in till centercourten på Stora Torget erbjuder vi uppställningsplatser på gräs för husbilar och husvagnar. Platserna finns i två kategorier, se nedan och priset avser från lördag 13/7 till söndag 21/7. Priset inkluderar el 10A. Tillgång till dusch och toalett dygnet runt. En toalett kommer att vara avsedd för latrintömning. Det går endast att boka en viss kategori av plats alltså inte en viss plats. Platserna kommer att delas ut efter incheckning så önskar ni bo tillsammans med andra så är det bra om ni kan samordna incheckningen. På området finns en bevattningsanläggning vilket gör att det finns restriktioner för tältpinnar. Tältpinnar får maximalt vara 20 centimeter långa. Behövs ytterligare förankring rekommenderas tyngder. Varje enskild kund ansvarar för att inga längre pinnar än 20 centimeter används.

Kategori 1 
Plats för husbil/husvagn 6x10 meter. 70 stycken platser. 1 990 kr/plats.
Kategori 2
Plats för husvagn med förtält 8x10 meter. 10 stycken platser. 2 250 kr/plats.
 
Den 13 juli kommer Gyllene Tider ha en konsert på området nära uppställningsplatserna detta kommer att medföra störningar denna kväll/natt.
 
Avbokningsvillkor
Fram till 14 juni: Återbetalning av hela bokningsbeloppet förutom kostnaden för bokningsavgiften.
15 juni-12 juli: 50% återbetalning av bokningsbeloppet förutom kostnaden för bokningsavgiften.
13-21juli: Ingen återbetalning utan läkarintyg.
 
Vi förbehåller oss rätten att avlysa uppställningsplatserna vid för få bokningar. Vid avlysning återbetalas hela beloppet inklusive bokningsavgiften.
 
Platser kan köpas via SBFs webshop, klicka här.