2021 - Lindvallen (INSTÄLLT)

Svenska Bouleförbundet har skrivit avtal med Experium AB om att sommarens Boule-SM, kommer att avgöras i Sälenfjällen, närmare bestämt i Lindvallen invid anläggningen Experium.
Datum: 18-24 juli 2021

Spelprogram som föregående år med reservation för mindre ändringar.
 

Området ligger i en spännande miljö vid foten av fjället och dess skidanläggning med ett samlat spelområde för både grundspel och centercourt. Här finns tusentals bäddar inom kort gångavstånd avseende såväl hotell, stugor för självhushåll som ställplatser för husbilar. Detta blir ett unikt tillfälle att både spela Boule-SM samt få ta del av den unika naturen som fjällvärlden erbjuder sommartid.

Kolla in Experiums sida för att ta del av allt som går att göra på området!

Ni kan nu boka boende på Skistar Lodge(som ligger i Experium), och som ligger helt i anslutning till spelområdet, och i samma lokal som restauranger, sekretariat, butiker, bad mm. Vi rekommenderar er att bo här, och ni bokar lättast HÄR! 
För 245kr tecknar ni en försäkring som gör att ni kan boka av boendet fram till 21 dagar före ankomst, en trygghet i dessa tider.

Ställplatser går nu att boka, dessa ligger ca 450 meter från Skistar Lodge. Här finns el, men inte toalett, färskvatten och latrintömning. Vi jobbar med en lösning på detta. Boka din plats på: 0771-840000

Letar du efter information kring tävlingar, så som deltagarlistor, lottning och resultat? Kolla på vår sida  www.boule-sm.se


Boule-SM 2022 
Som bekant fick sommarens Boule-SM i Jönköping under rådande omständigheter ställas in. Det är nu helt klart att Boule-SM 2022 kommer att spelas i Jönköping. 

Uppdaterat 2021-02-19

Inbjudan, tidsschema
Anmälan (senast 15 juni)
Tävlingsadministration
Karta Lindvallen
Karta spelområdet
Länk till livesändning
Länk till liverapportering

Tävlingsjury

Tävlingsledare

Herman Thorell

Domare

Huvuddomare
Roger Smedenfeldt (ansvarig)

Övriga domare