Förbundskapten offentliggör Landslagstrupp senior.

Det handlar om att utveckla RELATIONER, skapa FÖRTROENDE i gruppen, skapa KUNSKAP runt idrotten, använda kunskapen för att LEVERERA VÄRDE och helt avgörande, att gemensamt STYRA FRAMTIDEN i en gynnsam riktning.
 
Landslagstruppen som får förtroendet att inleda detta arbete har tillsammans gedigna erfarenheter som kommer att utveckla gruppen i en gynnsam riktning, så väl idag som inför framtiden.
 
Att samla byggstenar och förvalta dessa i en riktning som tar boulen framåt i ett lagbygge, men samtidigt skapar en konkurrens för de individer som arbetar hårt för att slå sig in i truppen, är en ambition som jag vill hålla levande, ett landslag är just ett landslag av olika anledningar och det krävs att de spelare som visar ambitioner i sina satsningar är både seriösa, proffsiga och redo på den uppoffring som det verkligen kräver att representera sitt land Sverige vid mästerskap.
 
Det kräver också att den stab som jobbar med dessa individer har möjligheten att verkligen jobba med dem på olika plan, dels som individ men framförallt som grupp, vilket kräver tid samt engagemang för varje enskild spelare. Vilka är vi? Hur kan vi tillsammans skapa något som är större än den enskilda spelaren?
Hur kan vi som lag skapa en trygghet som gör att vi gemensamt får ut vår fulla potential ?
 
Inledande trupp är begränsad i antal och det finns en långtgående plan bakom dessa beslut, truppen är öppen för de spelare som har ambitioner inför framtiden och som visar att detta bygger resultat.
 
Landslagstruppen är inte ett mål i sig utan en konsekvens av Era satsningar.
 
Jag hälsar samtliga spelare varmt välkomna in i Sveriges seniorlandslag 2019.
 
Damlandslag
Matilda Bostrom Holland
Jessica Johansson Coccinelle
Tove Orrbeck Lindome
Therese Broberg Sibirien
Noon Geffenblad Lindome
 
Herrlandslag
William Silfverberg Coccinelle
Andreas Petersson Sibirien
Simon Åkesson Coccinelle
Ali Abdi Maria PC
Joachim Andersson Coccinelle

Emil Nilsson
Förbundskapten seniorlandslag.

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-