VM Kambodja 2019 juniorer & damer.

Glädje Stolhet Passion
Nu har Petanque VM i Kambodja dragit igång på allvar.
Sveriges juniorer och damer har idag inlett VM i precisionsskyttet på bästa sätt.
Junioren Sebbe Kallionpää direktkvalificerade sig rakt in i kvartsfinalen efter en fin fin 4:e plats, Matilda Boström lyckades dessutom ta sig till ett återkval imorgon efter en 17:e plats bland 49 nationer. Efter skyttetkvalet imorgon så drar VM igång med trippeltävlingen för både damer och juniorer, juniorerna startar mot Tyskland och våra damer ställs mot Thailand. Uppladdningen här i Kambodja har varit bra på alla sätt, ett arrangemang som verkligen levererar på alla plan. Nu hjälps vi åt tillsammans i hela vårt avlånga land att stötta Sveriges Landslag❤️

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-